Kontakt os

Drikkevanddanmark & Mokkaffe

Vi vil gerne dele en spændende nyhed med jer:

Drikkevanddanmark er ikke længere kun det gode kølige vand og den gode service, som I kender i dag. Vi er nu også blevet en del af Mokkaffe familien, og vi har nu fornøjelsen at byde alle jer Drikkevanddanmark kunder velkommen i Mokkaffe familien.

Drikkevanddanmark og Mokkaffe har flere fællestræk, og der er mange fordele ved at lægge de to ting sammen. Som en stærk enhed kan vi både udvikle jeres kundeoplevelser så som besøg af vores Mokkaffe bil hver 5 uge, hvor vi i bilen har et bredt udvalg af Kaffe, Kakao, Te, tilbehør og andre produkter i vores portefølje.

Hvis I har spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe jer både på telefonen ellers vil vores konsulent gerne komme forbi til et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå jeres behov og ønsker.

Vi glæder os til at give både eksisterende og nye kunder en førsteklasses kundeoplevelse.

Mokkaffebilen kommer rundt til alle vores kunder hver 5 uge, vi servicerer kaffemaskinerne og fylder varer op. Hvis i har fundet noget i vores katalog eller på vores hjemmeside, som i gerne vil have, så har vi det nok i bilen ellers kommer vi forbi med det.

Vi har kvalificeret teknikere, dygtige salgschauffører og en administration til at holde sammen på det hele.

Bestil allerede nu et besøg af vores Mokkaffe konsulent på mail: salg@mokkaffe.dk & mail@drikkevanddanmark.dk eller ring til os på 2344 5532​​

Er du interesseret?

Vi ved meget om drikkevandskølere, og hvordan man holder vand koldt, frisk og rent i løbet af en hel dag.

Der findes mange muligheder og tilbehør til vores produkter.
​Få den rette vejledning, hvor du enten kan kontakte os, eller bede om at blive kontaktet af en af vores dygtige konsulenter.

drikkevandlogomokkaffe-logo-e1632905275610-ca75533c

Drikkevand Danmark ApS

Lundegårdsvej 12 Gørslev, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

phone-call23 44 55 32  |  emailmail@drikkevanddanmark.dk

CVR: 40132171

Social

f

instagram