Forhandles kun på Sjælland

BASIC SORT/HVID - 0,6 L

JURA COOL CONTROL

Kaffespecialiteter med frisk mælk og mælkeskum er bare én af de mange aromatiske kaffespecialiteter, som du kan få serveret fra din JURA kaffemaskine. Kaffespecialiteter med mælk er særdeles populære, og for at skabe de bedste resultater og smagsvarianter skal mælken opbevares ved ca. 4-8C.

Denne JURA Cool Control, som findes både i hvid og sort, sørger for at holde din mælk frisk og kold hele dagen. Mælkebeholderen i rustfrit stål, såvel som de andre små løsdele, er lette at rengøre og kan selvfølgelig vaskes i din opvaskemaskine.

Det nye, elegante design fortæller dig, via indikatoren på toppen, om det er tid til at fylde lidt ekstra mælk i beholderen. Det er også på toppen, at du tænder og slukker for maskinen.

Hvad enten du anvender traditionelle mælkeprodukter, eller du holder af de veganske alternativer, så kan du med JURA’s Cool Control servere de lækreste kaffespecialiteter med frisk mælk og luftigt lækkert mælkeskum.​

Er du interesseret?

Vi ved meget om drikkevandskølere, og hvordan man holder vand koldt, frisk og rent i løbet af en hel dag.

Der findes mange muligheder og tilbehør til vores produkter.
​Få den rette vejledning, hvor du enten kan kontakte os, eller bede om at blive kontaktet af en af vores dygtige konsulenter.

drikkevandlogomokkaffe-logo-e1632905275610-ca75533c

Drikkevand Danmark ApS

Lundegårdsvej 12 Gørslev, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

phone-call23 44 55 32  |  emailmail@drikkevanddanmark.dk

CVR: 40132171

Social

f

instagram