​DRIKKEVANDKØLER FRA BLUPURA

Pantarei

Denne drikkevandskøler i rustfri stål, er robust og samtidig særdeles let at betjene. Pantarei passer rigtig godt ind i produktionsmiljøer og lignende med høje krav til hygiejne. Klassisk design og funktionalitet, som leverer koldt vand enten via vandstråle eller via en hane til udskænkning i krus eller glas.

Maskinen har et enkelt og tidløst design og er udført i rustfrit stål. Vandfontænen er særdeles velegnet til offentlige steder eller steder med større behov for adgang til frisk drikkevand. Fontænen er en særdeles robust og driftsikker – også i lidt udfordrende omgivelser. 30 liter koldt vand i timen. Maskinen har både en justerbar vandstråle og justerbar koldtvandstemperatur.

Drikkefontænen kræver tilslutning til vandforsyning, afløb og el.

Drikkevandskøler. Den klassiske drikkevandskøler med miljørigtigt kølemiddel. Meget benyttet på skoler, i sportsklubber og på arbejdspladser. Kabinet og køleanlæg er i rustfri stål.

Specifikationer

Kapacitet koldt vand:​

Op til 25 l/t, temperatur 5-12° C

Kapacitet varmt vand:

-

Udskænknings højde:

305 mm

Watt:​

185W-0,8A

Kølemiddel

R290

Dimension

-

Nettovægt

-

Fordele ved dette produkt

Blupura er en af verdens førende producenter af drikkevandskølere. Kendt for deres høje kvalitet og for at benytte freonfri kølemidler (HC Gas R 290 og R 600), kølemidler der ikke skader ozonlaget omkring jorden. Vandet nedkøles i en energibesparende kølespiral i rustfrit stål, indbygget i en isbank. Dette giver høj sikkerhed mod bakterier.

Er du interesseret?

Vi ved meget om drikkevandskølere, og hvordan man holder vand koldt, frisk og rent i løbet af en hel dag.

Der findes mange muligheder og tilbehør til vores produkter.
​Få den rette vejledning, hvor du enten kan kontakte os, eller bede om at blive kontaktet af en af vores dygtige konsulenter.

drikkevandlogomokkaffe-logo-e1632905275610-ca75533c

Drikkevand Danmark ApS

Lundegårdsvej 12 Gørslev, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

phone-call23 44 55 32  |  emailmail@drikkevanddanmark.dk

CVR: 40132171

Social

f

instagram