​DRIKKEVANDKØLER FRA BLUPURA

Blubar

Drikkevandskøler (til placering på bord eller hylde) Flot Italiensk design, med glas og runde kanter. Velegnet til hospitaler samt professionelt brug i barer og restauranter. Leveres med 2 stk. udskænkningshaner eller IT knapper. Blåt led lys omkring haner eller knapper.

BLUBAR 60 BEER TAP

Bredde dybde højde: 318x537x567 ​Vægt: 27

BLUBAR 60 I.T

Bredde dybde højde: 318x537x491​Vægt: 27

Funktionel og enkel, bygget til dine behov.

Blubar er designet til at tilfredstille alle vores kunder i segmentet, mindre hoteller, bed&breakfast og restauranter. Oplev alle mulighederne med vores nye Blubar 60 og forelsk dig i det smukke design.

Specifikationer

Kapacitet koldt vand:​

-

Udskænknings højde:

328 mm

Watt:​

230W-2,3A

Kølemiddel

R290

Dimension

-

Nettovægt

-

Fordele ved dette produkt

Blupura er en af verdens førende producenter af drikkevandskølere. Kendt for deres høje kvalitet og for at benytte freonfri kølemidler (HC Gas R 290 og R 600), kølemidler der ikke skader ozonlaget omkring jorden. Vandet nedkøles i en energibesparende kølespiral i rustfrit stål, indbygget i en isbank. Dette giver høj sikkerhed mod bakterier.

Det naturlige valg, med R290 kølegas(100% miljøvenlig) oplever du fordelen ved den stille kompressor, som også sikrer køleren en længere levetid og lavere energiforbrug. Køleteknologien i Blubar bruger rustfri stålspiral i vand med meget høj ydelse, mulighed for uv filter på udskænkningen "UVC LED OUT” som dræber bakterier og sikre høj sikkerhed omkring udskænkningen af drikkevandet.

Ekstra valg kan også være portions kontrol. Så mængden af iskoldt vand, nemt kan indstilles til glas eller kandestørrelse, intet spild og mindre rengøring. Nano silver pipe er et andet tilvalg du kan foretage, den rustfri stål udskænkning bliver behandlet med sølv ioner som forhindrer formation af bakterievækst, på grund af den ekstremt glatte overflade.

Er du interesseret?

Vi ved meget om drikkevandskølere, og hvordan man holder vand koldt, frisk og rent i løbet af en hel dag.

Der findes mange muligheder og tilbehør til vores produkter.
​Få den rette vejledning, hvor du enten kan kontakte os, eller bede om at blive kontaktet af en af vores dygtige konsulenter.

drikkevandlogomokkaffe-logo-e1632905275610-ca75533c

Drikkevand Danmark ApS

Lundegårdsvej 12 Gørslev, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

phone-call23 44 55 32  |  emailmail@drikkevanddanmark.dk

CVR: 40132171

Social

f

instagram